10% doneren wij aan Pride Netwerk Nederland!
10% doneren wij aan Pride Netwerk Nederland!
Winkelwagen 0

ONS VERHAAL

10% VAN DE OMZET DONEREN WIJ JAARLIJKS AAN PRIDE NETWERK NEDERLAND (PNN)

“De regenboog staat voor diversiteit. De mens in al zijn kleuren, in al zijn diversiteit. Waar je de regenboog ook ziet ter wereld, hij is overal hetzelfde en bijzonder”, zegt Olaf Ouwerkerk. “Deze simpele waarheid is ook toepasbaar op mensen, we zijn allemaal gelijk. De werkelijkheid lijkt echter vaak anders. Ik word niet gelukkig in een wereld waarin we elkaar niet respecteren, elkaars kracht niet erkennen en elkaar geen vrijheden gunnen. Daarom viert dit snoepje het recht om te zijn wie je bent en te houden van wie je wilt”, vult Ouwerkerk aan.

De regenboog is een van de wonderen van moeder natuur en inspireert mensen over de hele wereld. De kleuren beïnvloeden je humeur door positiviteit te stimuleren. De reden voor deze sensatie is dat de zeven kleuren van de regenboog hormonen activeren die harmonie in je lichaam creëren. De regenboogvlag – die inmiddels uit 6 kleuren bestaat - staat al jaar en dag symbool voor de LGBTQ (Lesbisch, Gay, Biseksueel, Transgender en Queer) community.

De diversiteit aan kleuren accentueert dat een kleurrijke wereld een mooie wereld is. Bij Rollin’ Rainbows denken we graag dat elke kleur een andere persoonlijkheid, gedachte of overtuiging symboliseert. Kleuren voegen schoonheid toe aan alles en Rollin’ Rainbows wil precies dat doen. Het is bedoeld als een gebaar van vriendelijkheid, liefde en respect.

 

“De gedachte achter het snoepje sluit perfect aan bij de doelstellingen van Pride Amsterdam, the freedom to be who you are and love who you want. We zijn daarnaast erg blij met de commitment van Olaf Ouwerkerk om het Pride Netwerk Nederland (PPN) te steunen met een jaarlijkse donatie. Hiermee kunnen we de Pride beweging in Nederland aan het rollen houden en kunnen ook kleinere Pride’s op onze steun rekenen”, aldus Lucien Spee de Castillo Ruiz, directeur Pride Amsterdam.